11 Березня 2019
Новини

Негода у Луцьку: пом’яті автомобілі, зірвані дахи, повалені дерева (фото)

Негода у Луцьку: пом’яті автомобілі, зірвані дахи, повалені дерева (фото)

Пом’яті автомобілі, зірвані дахи, повалені дерева – негода, що спостерігається в Україні, наробила немало лиха по всій Україні.

Не виключенням стала і Волинська область та Луцьк.

За повідомленням ПрАТ «Волиньобленерго», у Волинській області станом на 9:00 11 березня внаслідок сильних поривів вітру повністю без електроенергії залишилося вісім населених пунктів.

Через негоду вимкнулося 10 ліній 10 кВ. У Луцькому районі знеструмлено чотири населені пункти, у Горохівському два, у Ковельському та Іваничівському по одному.

Наразі вісім бригад і 16 одиниць техніки ПрАТ «Волиньобленерго» працюють у посиленому режимі, аби якнайшвидше відновити електропостачання на Волині.

Енергетики просять із розуміння ставитися до аварійних знеструмлень, спричинених погодними умовами.

«Нагадуємо, якщо ви побачили обірваний провід, не наближайтеся ближче як на вісім метрів і до приїзду оперативної бригади організуйте охорону місця обриву проводу. Будьте обережними! Не відчиняйте балкони і вікна, уникайте перебування під дахами будинків, великими деревами та білбордами», – пише відділ комунікації ПрАТ «Волиньобленерго».

Користувачі соцмереж активно постять у Facebook фото пошкоджених негодою авто та будівель.

Так, лучанка, кореспондент каналу ICTV, Катерина Курбанова, повідомила про те, що на вулиці Пушкіна, що у Луцьку,  шматок даху внаслідок сильного  вітру знесло на будівлю.

Про те, що зірвано покриття для утеплення будинку на фасаді будинку №67 на вулиці Лесі Українки в центрі,  повідомив депутат міськради Павло Данильчук.

 

«Це наслідок застосування неякісних матеріалів та «кривих» рук», – прокоментували мешканці обласного центру у відповідь.

А про повалені дерева в районі Теремно написав адвокат та волонтер Василь Нагорний.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Волинь, Фото
В тему