6 Березня 2019
Новини

Чоловік нацькував на поліцейського свого собаку

Чоловік нацькував на поліцейського свого собаку

В Одеській області нетверезий чоловік вдарив поліцейського, який проводив слідчо-розшукові заходи, і нацькував на нього собаку.

Про це повідомляє відділ комунікації обласного управління поліції.

Так, під час проведення слідчо-розшукових заходів щодо встановлення місцеперебування підозрюваного у скоєнні розбійного нападу оперативники підійшли до воріт одного з будинків та стали кликати господарів. Тоді на подвір’я вийшов нетверезий 28-річний господар.

«Працівники поліції пред’явили свої службові посвідчення та повідомили мету свого візиту. Що саме не сподобалося чоловікові, не відомо, але він почав вести себе зухвало, сперечатися з правоохоронцями, а потім вийшов з двору і вдарив одного з поліцейських в обличчя. На цьому зловмисник не зупинився, а, намагаючись уникнути відповідальності, нацькував на поліцейських собаку», - прокоментували в поліції.

Правопорушника затримали, доставили у відділ поліції, також йому повідомили про підозру.

«Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк», - повідомив начальник Білгород-Дністровського відділу поліції Євген Орлов.

Нагадаємо. що у селі Трубчин Борщівського району Тернопільської області собака покусав свого дев’ятирічного господаря. Згодом підтвердили захворювання собаки на сказ.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, одеса, поліція, Собаки
В тему