6 Березня 2019
Новини

«Домашній» лев загриз свого господаря

«Домашній» лев загриз свого господаря

Міхал Прасек, який утримував дев'ятирічного лева та левицю для розведення, був убитий та пошматований своїми тваринами. 

Про це повідомило ВВС.

Тіло мертвого господаря знайшов його батько в клітці лева, яка була замкнена зсередини. Тварини, що жили в окремих загонах, були застрелені поліцією, викликаної на місце події.

«33-річний чоловік помер після того, як на нього напав лев. Поліції довелося застрелити двох левів, щоб забрати тіло чоловіка», - повідомила прес-секретар поліції Ленка Яворкова.

За словами місцевих жителів, таке сусідство викликало занепокоєння, що й ставало причиною конфліктів з господарем. Щоб налагодити стосунки з жителями містечка Міхал Прасек неодноразово проводив екскурсії і показував левів усім бажаючим.

Міхалу Прасеку цього року виповнилося 33 роки. А купив дикого лева він у 2016 році і левицю в минулому році. Тримав їх обох у вольєрах домашнього виготовлення на своєму задньому дворі в містечку Здехов.

Раніше він був оштрафований за незаконне розведення. Але його конфлікт з владою зайшов у безвихідь після того, як він відмовився впустити кого-небудь на свою приватну територію.

«Сьогоднішній інцидент, можливо, нарешті допоможе вирішити цю довгострокову проблему», - сказав мер Здехова Томас Кокоурек.

Міхал Прасек також неодноразово потрапляв в заголовки місцевих газет. Жителі стали свідком того як велосипедист зіткнувся з левицею,  яку тягнув на повідку Прасек.

Після втручання поліції інцидент був визнаний дорожньо-транспортною пригодою.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, НП, вбивство, світ
В тему