28 Лютого 2019
Новини

Тимошенко пов'язана з бомжами, — Луценко

Тимошенко пов'язана з бомжами, — Луценко

Представник президента у парламенті Ірина Луценко заявила про створення тимчасової слідчої комісії щодо фінансування фонду кандидата у президенти Юлії Тимошенко.

Про це сказала журналістам у кулуарах, - пише «gazeta». 

«Бігус тільки що буквально розповів про те, що за допомогою карточок, касирок, таксистів, бомжів, громадян України невідомого походження фінансувався фонд партії «Батьківщина». Бігус, про якого Тимошенко казала, що це неймовірне розслідування по Укроборонпрому, провів таке саме розслідування по фейковому фінансуванню.

Тому наша фракція з іншими думає і буде виступати про створення ТСК, для того, щоб разом із НАЗК провели розслідування про наповнення, як партійних кас так і фондів наших кандидатів», - заявила вона.

Також Луценко розповіла, що Тимошенко використовувала кошти на лобіювання своїх інтересів у США.

«Цих коштів ми не бачимо у її декларації, у її партії. Ці кошти фейково, ймовірно через бомжів залучалися в її партію», - додала дружина генпрокурора.

Нагадаємо, що два роки тому журналісти-розслідувачі проїхалися по простих зубожілих українцях, які начебто останніми копійками підтримували «Батьківщину». Тоді й з’ясували, що своїми донорами політсила вписала пенсіонерів. На папері бабусі жертвували тисячі гривень, а в реальності зізнавалися: цього не робили.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, юлія тимошенко, пенсіонери, Україна
В тему