28 Лютого 2019
Новини

«Основа»: робота, достаток та чесність об’єднають Україну

«Основа»: робота, достаток та чесність об’єднають Україну

Працевлаштовані, забезпечені та щасливі люди – основа для розвитку та процвітання країни, переконаний лідер партії «Основа», кандидат у Президенти, Сергій Тарута.

Для цього потрібно виконати базові кроки.

Нові робочі місця

«Буде створено два мільйони робочих місць з достойною зарплатою», - заявляє Сергій Тарута. Підприємствам, що закрилися у 2014-2018 роках, будуть виділені безвідсоткові кредити для відновлення виробництва і на свою роботу можуть повернутися мільйони людей. Підприємствам, які успішно розвиваються, будуть виділені довгострокові дешеві кредити на розширення виробництва, що дозволить створити ще мільйон нових робочих місць.

Підвищення зарплат

Сергій Тарута працював на металургійному виробництві, і поважає важку та чесну працю. Він знає ціну такій праці – на власних підприємствах створював достойні умови роботи та виплачував високі зарплати. Єдиний шлях підвищення благополуччя громадян усієї країни – це реалізація стратегії прискореного економічного зростання України. «Середня зарплата виросте до 20 тисяч гривень, що поверне у країну сотні тисяч наших громадян, які працюють за кордоном», - пояснює Сергій Тарута.

Відродження промисловості

«Промисловість буде відновлена». Державні та приватні заводи отримають держзамовлення на 150 мільярдів гривень на рік для виробництва власних кораблів, локомотивів, зброї». Підсумками, Україна повинна увійти у Топ-30 держав за рівнем економічного зростання.

Залучення інвестицій

Міжнародні фінансові організації вже довіряють відомому промисловцю Сергію Таруті. Раніше вони вже надавали мільярди доларів фінансової допомоги Таруті для реалізації його економічних проектів. Довіра до Тарути – гарантія приходу в Україну серйозних інвестицій, необхідних для стрімкого розвитку економіки.

Зменшення апарату чиновників

Кандидат у Президенти Сергій Тарута зобов’язується кардинально покращити систему державної влади у країні, забезпечивши її функціонування в інтересах народу. «Кількість чиновників буде скорочена утричі. Сучасні технології дозволяють замінити чиновників комп’ютерними рішеннями».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, сергій тарута, вибори 2019, вибори
В тему