27 Лютого 2019
Новини

Криваві розбірки: батько жорстоко побив друзів школярки

Криваві розбірки: батько жорстоко побив друзів школярки

У Кропивницькому батько школярки, розсердившись на те, що вона пішла з компанією в сауну, прийшов забрати її, а там в ході з'ясування відносин вдарив по обличчю сокирою підлітку.

Як зазначається, дівчина чинила відчайдушний опір вимогам батька, за неї заступився 15-річний Кирило, - пишуть «Надзвичайні новини».

«Він зайшов, побачив, що там багато пацанів в плавках. Ну не знаю, що він там собі надумав, Він не знав, що я її хлопець», - ділиться Кирило Соловей, який постраждав.

Всього в сауні було десять хлопців і троє дівчат. Компанія святкувала в сауні шістнадцятиріччя товариша. Батько спробував силою забрати звідти дочку.

«Взяв Віру за волосся і почав тягнути до машини. Ми почали заступатися, відштовхувати, а потім я вже побачив у нього в руках сокиру. Виходить відштовхнув його від себе і отримав сокирою по голові», - розповідає Кирило.

Святкували день народження товариша підлітки в приватному будинку з сауною. Зняли його заздалегідь. Батьки потерпілого кажуть - про плани дітей знали. У пристойності їх поведінки були впевнені.

«Ми знали - де що як. Що вони там і нікуди не розбігаються. Нікуди не вийдуть і не знайдуть собі пригод. Ну ось пригоди приїхали самі», - говорить Оксана Соловей, мати постраждалого.

Одним ударом сокири не обійшлося. Після зіткнення з підлітками, які заступилися за подругу, її батьки повернулися з озброєними друзями.

«Я закрився в туалеті, щоб мене не бачили, і з туалету вже чув, як Віру забирали звідти додому. Кричали - дівчинка Віра, давайте її сюди, стріляли, виламували двері», - продовжує потерпілий.

Не хотіла їхати з батьками і ховалася, розповіла про Віру працівниця сауни.

«Вона сховалася у мене на кухні, дівчинка ця. Я кажу - ти як хочеш, а вона - будь-ласка не відкривайте. Кажу, що ти хочеш, щоб мені зараз будинок тут підірвали», - розповідає жінка.

Батько дівчини, Віталій Пересунько, вважає свої дії самозахистом і заявляє, що «піддався нападу групи напівп'яних підлітків». Розповідає, що його 14-річна дочка відпросилася на День народження друга в кафе. І, коли дізнався, що насправді святкують в сауні, негайно поїхав її забирати.

«Я коли туди зайшов, там було накурено, сокиру можна було повісити. Просто в повітрі, він би висів. Там смерділо алкоголем. Я почав її туди звідти забирати. Вона вела себе абсолютно неадекватно. Не хотіла їхати. Я її взяв за руки, виволік на вулицю, далі сталося найгірше», - ділиться чоловік.

Алкоголь на вечірці неповнолітніх дійсно був, - підтвердила співробітниця сауни. Так звана «слабоалкоголка». Однак п'яним, зокрема потерпілого, лікар не назвав. Його більше вразила глибина рани.

«Рана була на всю глибину, повністю пошкоджені м'язи обличчя. Може алкоголь і був, але коли зашивали, запаху я не чув», - говорить Василь Залевський, хірург - стоматолог.

У Кирила попереду ще одна операція. А Віталія Пересунька заарештували на два місяці без права внести заставу. Йому інкримінують замах на життя, за таке загрожує від семи до п'ятнадцяти років в'язниці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, бійка, напад, підлітки
В тему