27 Лютого 2019
Новини

За побиття поліцейського депутат сяде на 3,5 роки

За побиття поліцейського депутат сяде на 3,5 роки

Суд засудив депутата міської  ради Кременця Тернопільської області Олександра Гринюка до 3 років та 6 місяців ув'язнення за побиття поліцейського в дискобарі.

Про це йдеться у вироку суду, передають Українські Новини.

За версією обвинуваченого, він близько опівночі 6 грудня 2016 року зі своїми друзями прийшов у дискобар «Аква» біля автовокзалу в Кременці.

Вони замовили каву і по 50 г коньяку.

Депутат сказав, що коньяк мав неприємний запах, відповідно, він припустив, що алкоголь контрафактний і викликав поліцію.

Поліція прибула в заклад і почала опитування свідків.

У цей момент депутат, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, почав знімати дії поліції на свій мобільний телефон і світити ліхтариком в обличчя оперуповноваженому.

Поліцейський зробив зауваження депутату Гринюку, але той у відповідь вдарив правоохоронця кулаком в обличчя.

У суді підсудний заявив, що не визнає свою провину і стверджував, що це поліцейський схопив його телефон і вдарив його кулаком у живіт.

Після інциденту депутат пішов на танцмайданчик, а поранений поліцейський поїхав у лікарню.

Суд визнав депутата винним за ч. 2 ст. 345 (умисне завдання працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) та призначив йому покарання 3 роки 6 місяців обмеження свободи.

Також суд стягнув з нього 3 407 гривень матеріальної шкоди і 20 000 гривень моральної шкоди.

Нагадаємо, Миргородський міськрайонний суд Полтавської області засудив до 10 років позбавлення волі депутата місцевої ради Хачатура Хачатряна (Радикальна партія Олега Ляшка) за вбивство депутата міськради від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олега Супруненка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП
В тему