26 Лютого 2019
Новини

Це вже край: у Миколаєві шофер сушив труси в маршрутці (фото)

Це вже край: у Миколаєві шофер сушив труси в маршрутці (фото)

У вівторок, 26 лютого, в Миколаєві пасажирам однієї з маршруток довелося добиратися на роботу в машині, в якій сушилася білизна. Про це в Facebook у групі Contact Center при Миколаївській міськраді написав Микола Лозинський.

Він відзначив огидний стан місцевих маршруток і поведінку водіїв: на кінцевих зупинках у салонах накурено, правила дорожнього руху дотримуються не завжди. Але найбільше обурив рейс № 31: на поручнях автобуса була розвішана чоловіча спідня білизна, пишуть «Факти».

На знімку видно, як на поручні, за який повинні триматися пасажири транспортного засобу, сушаться дві пари чоловічих трусів.

За словами очевидця, інцидент стався о 7:10 в маршрутному таксі № 31. Державний номерний знак автомобіля – ВЕ8450. У відповідь на обурення пасажирів водій кидав хамські репліки.

Лозинський цікавиться, коли будуть прийматися систематичні рішення по маршрутках і шоферах, а не в стилі «догана і виховна бесіда».

Під постом з’явилися коментарі. Хтось із користувачів обурювався, хтось іронізував.

«А може, все по-іншому насправді? У тому місці дах протікає, і щоб на пасажирів не капала вода, довелося повісити ганчірочки. Ганчірок не було, ось і зняв із себе спіднє в турботі про пасажирів».

«Ну труси особливо порадували».

«Не тому що водій маршрутки. Від людини залежить. Але виставити на посміховище себе!!! Реготати будуть колеги, пасажири, весь Інтернет, через який і родина дізнається. Водій точно вважає себе людиною другого сорту ?! Я в шоці. Зате поваги будуть хотіти від оточуючих».

«Народ, це інсталяція!!! Робота і життя!»

«Може, водій щось мив у машині і просто забув зняти».

«Нічого він не забув, вирішив посміятися над німими пасажирами». 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему