18 Лютого 2019
Новини

Переполох у «ДНР»: у Донецьку тричі рвонуло, два вибухи – біля «адміністрації Пушиліна»

Переполох у «ДНР»: у Донецьку тричі рвонуло, два вибухи – біля «адміністрації Пушиліна»

В «столиці» самопроголошеної «ДНР» переполох: один за одним прогриміло три вибухи.

В окупованому Донецьку пролунали два вибухи поблизу будівлі так званої адміністрації глави терористичної «ДНР» Дениса Пушиліна бульварі Пушкіна, ще один неподалік – на пустирі. Про це повідомляють у Telegram-каналі WarGonzo, передає InfoResist.

За попередньою інформацією, перший вибух донеччани почули близько 8:45 ранку в центрі міста на перетині вулиць 25 Років РККА і бульвару Пушкіна на місці знесеного будинку. WarGonzo пише, що вибухівку скинув безпілотник.

Другий вибух стався на газорозподільній станції біля готелю «Парк Інн», де проживають спостерігачі місії ОБСЄ. У той же час російське вижання «РІА Новини» з посиланням на «МВС ДНР» уточнює, що вибуховий пристрій детонував за кількасот метрів від готелю. Постраждалих немає.

За даними WarGonzo, перший вибух пошкодив покрівлю газорозподільної станції на бульварі Пушкіна, 2. Другий – два віконних блоки сходового маршу житлового будинку на вул. Кобозєва, 70. А третій вибух прогримів на перетині вул. 25 Років РККА і бул. Пушкіна.

Окупанти називають причиною вибуху атаку українських дронів. У Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню заявили, що на місці вибуху знайдено фрагмент електродетонатора для ініціації підривних зарядів військового і промислового призначення.

Читайте також: Бійці ЗСУ захопили в полон другого за останні дві доби бойовика

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Відео
В тему

Останні матеріали