16 Лютого 2019
Новини

У Луцьку допомагають спортсмену-інваліду з дитинства (фото, відео)

У Луцьку допомагають спортсмену-інваліду з дитинства (фото, відео)

Незвичайну родину Миколи та Олени Стасюк добре знають на Волині. Адже ці сильні духом люди не втратили віру у життя та доброту, незважаючи на те, що Микола – інвалід з дитинства, а Олена кілька років тому отримала серйозну травму.

Так, днями Микола звернувся за допомогою до усіх небайдужих людей, адже фінансові труднощі не дають нормально жити цій героїчній родині – повідомляє спільнота «Волинь без табу» у Facebook.

Зараз родина мешкає у квартирі в Рокинях Луцького району. Самотужки провели газ, прибрали там все і хазяйнують помаленьку.

Микола та Олена Стасюк луцьк
Микола та Олена Стасюк луцьк

Часом їздять до дітей Альони в Камінь-Каширський район.

На прохання Миколи, який все своє життя у міру можливостей займається спортом, такі відгукнулися благодійники. Про це пише користувач з ніком Don Alexeich:

«Хоч і важкий сьогодні день був, але продуктивний. Після посту про складнощі в сім'ї хлопця з інвалідністю, відгукнулося дуже багато людей.

І що дуже радує, що це не жалість до нього, а елементарна людяність та бажання допомогти у прагненні людини.

 Завдяки Роману Скоцю представнику громади Євангельських Християн, у Миколи вже з'явилося декілька комплектів спортивного одягу та спорт інвентар.

Також люди допомагають у придбанні будівельних матеріалів для покращення житлових умов цієї сім'ї. І це друзі радує. Не органи влади відгукнулися, а звичайні люди. Оце напевне саме головне. Ми залишаємося людьми».

Читайте також:

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Волинь, Відео
В тему