5 Лютого 2019
Новини

Стан на дорогах: попереджають про туман та ожеледицю

Стан на дорогах: попереджають про туман та ожеледицю

Сьогодні, 5 лютого, на півдні, у центральних та східних областях очікується туман, через що видимість буде обмежена 200-500 метрами.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«5 лютого у південних, східних та центральних областях туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий); на дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця», - вказали синоптики.

За даними «Укравтодору», сьогодні вранці туман спостерігається в Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській, Запорізькій, Луганській, Харківській, Херсонській та Чернівецькій областях, на решті території без опадів.

«Стан покриття на автодорогах державного значення: мокре, в Донецькій області місцями ожеледиця. Проїзд на дорогах державного значення забезпечено», - додали в «Укравтодорі».

На перевальних ділянках доріг, як повідомляється, - без опадів. Стан покриття тут мокрий, лише на Вишківському перевалі засніжений.

Сьогодні мокрий сніг очікується на Прикарпатті, Закарпатті та в північних областях. Температура повітря сягне на більшості території України 3 градусів тепла, на півдні - 9 градусів вище нуля, у Криму - 14 градусів. 

Читайте також:

Морози повертаються: погода на тиждень.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему