4 Лютого 2019
Новини

Наймолодшого моряка, захопленого росіянами в Керчі, заразили гепатитом

Наймолодшого моряка, захопленого росіянами в Керчі, заразили гепатитом

Адвокатка військовополоненого українця підозрює, що її підзахисного заразили небезпечною недугою.

Наймолодшого утримуваного в Росії українського військового моряка Андрія Ейдера у російській в’язниці могли заразити гепатитом, повідомляє «Українська правда».

Про це адвокат військовополонених Микола Полозов, посилаючись на дані захисниці Ейдера Олександри Маркової, написав у Facebook.

«Є серйозні підозри, що пораненого військовополоненого Андрія Ейдера заразили в медсанчастині СІЗО «Матроська тиша» гепатитом В. Якщо аналізи підтвердяться, то це зовсім щось позамежне», – написав він.

«Офіційне підтвердження цього буде лише на початку наступного тижня, коли я особисто побачу епікриз, який усе-таки видали Андрію при переведенні з «Матроської тиші» до «Лефортова», – повідомила Маркова.

Вона підкреслила, що якщо Ейдер захворів на гепатит не у в’язниці, то до тюремних лікарів є питання, наприклад, чому від початку про хворобу ніде не вказувалось, чому лікарі не виявляли хворобу протягом двох місяців.

«На жаль, сьогодні п’ятниця, і попереду ще цілих два дні, які тягнутимуться вічністю в очікуванні хоч якоїсь визначеності», – написала Маркова.

Читайте також: Тато наймолодшого моряка, захопленого і пораненого ФСБешниками: «Я пишаюся сином»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему