30 Січня 2019
Новини

Немиті вікна і сморід: у Мережі знову шпетять «Укрзалізницю» (фото)

Немиті вікна і сморід: у Мережі знову шпетять «Укрзалізницю» (фото)

У соцмережах обурюються фотографіями огидних умов у потязі, що курсує маршрутом Львів – Маріуполь.

В Інтернеті опублікували фото, які демонструють умови, в яких перебувають під час подорожі пасажири потяга Львів – Маріуполь. Користувачі в коментарях обурюються станом вагонів, які пропонують для користування українцям. А ініціював дискусію Микола Сапаров, який і виклав фотодокази у своєму Facebook.

«"ПОТЯГ"ЛЬВІВ-МАРІУПОЛЬ. 15 хвилин пішло, щоб витерти чорний пил зі стін, полиць і вікна. Результат – на рушнику. Через вікна не видно ні бельмеса, такі немиті! До того ж рами, здається, випадуть просто зараз. Туалет – особливий випадок. Відзначу тільки прив’язаний йоржик і ганчірку на підлозі, наскрізь просочену сечею. Маріуполь має стати прикладом, вітриною Вільної України? То чому ж поїзди, що везуть помилуватися на наш Оазис Миру і Стабільності, так погано пахнуть і виглядають? Таких вагонів немає у всій Україні!»– написав пасажир поїзда, чим спровокував бурхливе обговорення.

«А ще й тарганів немислима кількість…» – додала в коментарях користувачка.

«Проводжала доньку, обіцяли новий вагон. Як побачила… жахнулася! Прощалися, а я її у вікні не бачу – бруд такий! Скотовозка якась», – ділиться власними враженнями від потяга Львів – Маріуполь інша жінка.

Читайте також: 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему