8 Січня 2019
Новини

У Тернополі ветеран АТО приніс на бенкет смертоносну іграшку: граната забрала його життя

У Тернополі ветеран АТО приніс на бенкет смертоносну іграшку: граната забрала його життя

Трагедією закінчилося різдвяне застілля у Тернополі для однієї компанії. Так, у лікарні міста, відділенні інтенсивної терапії, помер 42-річний місцевий ветеран АТО, який приніс до сусіда на святкування гранату, та під час її вибуху отримав травми, несумісні з життям.

«В однокімнатній квартирі, що на другому поверсі, пролунав вибух, в результаті якого одна людина загинула ще двоє отримали поранення. Як з'ясувало слідство, вибуховий пристрій приніс в квартиру свого сусіда 42-річний чоловік. Останній був учасником АТО – з місця події були вилучені його посвідчення», – повідомляють у поліції.

В той день товариші дивилися телевізор і розпивали спиртне. Один з них хвалився небезпечною "іграшкою" і внаслідок необережного поводження граната вибухнула.

Загиблий Михайло Башаєв був командиром відділення 131 окремого розвідувального батальйону. Демобілізувався у травні 2018 року. Воював на Сході України з 2014 року – всього 4 роки 9 місяців. Уродженець міста Зборів, проживав у Тернополі. Це вже друга війна ветерана: під час першої він був в корпусі Арго в Грузії, у складі підрозділу УНСО.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему