4 Січня 2019
Новини

Кров на снігу: лікарі рятують харків’янина, якому феєрверком відірвало кисть і пошматувало лице

Кров на снігу: лікарі рятують харків’янина, якому феєрверком відірвало кисть і пошматувало лице

У Харкові новорічне святкування, видовищним фіналом якого мав стати салют, завершилося для одного з компанії страшним каліцтвом. Пише ресурс «Знай».

Тридцятичотирирічний чоловік одержав тяжкі травми в новорічну ніч – численні рвані рани обличчя і відірвана кисть руки. Зараз за життя Дениса Кавецького борються лікарі. Як стверджують медики, лице пацієнта довелося збирати по частинах. Стан чоловіка залишається стабільно критичним. Подробиці події розповіла місцевій пресі дружина потерпілого, Оксана Кавецька.

Першого січня, бурхливо відзначивши Новий рік, компанія, що включала Дениса, вийшла у двір житлового будинку на вулиці Біблика й вирішила запустити феєрверк. Однак використання піротехніки ледь не коштувало чоловіку життя. Долоню Дениса відірвало, обличчя буквально пошматувало вибухом салюту.

Кавецький феєрверк

Денис Кавецький із дружиною Оксаною

«Денису ампутували кисть лівої руки, а також нігтьові фаланги пальців правої руки. Ну і обличчя збирали. Він перебуває в штучній комі. Лікарі кажуть, що стан стабільно критичний. Ключове слово «стабільно». Дуже потрібна кров, була дуже велика крововтрата. Йому вже дуже багато крові перелили та ще буде потрібно», – розповіла Оксана Кавецька.

За її словами, кров можна здати в Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги (6-й поверх), з поміткою «для Дениса Кавецького».

Всі, хто хоче надати фінансову допомогу постраждалому харків’янину, можуть звернутися до Оксани Кавецької за телефоном 099-611-22-61.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему