29 Грудня 2018
Новини

Через травму DZIDZIO може втратити слух

Через травму DZIDZIO може втратити слух

DZIDZIO (Михайло Хома) повідомив на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці, що змушений відмінити усі концерти та інші виступи мінімум на місяць, адже йому потрібне термінове лікування.

Наслідком нападу 28 грудня на артиста, стали проблеми зі здоров'ям. Лікарі діагностували розрив барабанної перетинки та поклали співака у лікарню.

DZIDZIO може втратити слух

"Я хочу звернутися до всіх і розказати ситуацію, яка вчора сталася зі мною. Перед ефіром на радіо на мене напала зграя бандитів, це було близько 8 людей неслов’янської зовнішності на чолі з Михайлом Мішковим, який на мою думку, є у злочинній змові з Олегом Турком. Вчора я перебував у стані шоку і не розумів серйозності того, що відбувається. Лікар діагностував у мене розрив барабанної перетинки лівого вуха. І сьогодні зранку я почуваюся гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я знаходжуся в лікарні і змушений буду провести тут всі Новорічні свята. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дзідзьо розповів, чому його побили в Києві (ВІДЕО).


Я звертаюся до всіх наших концертних партнерів, замовників, і прошу вибачити мене і мою команду, але ми змушені скасувати всі заплановані концерти мінімум на місяць, в тому числі відміняємо корпоративні виступи у Новорічну ніч. 
Для мене як для музиканта в першу чергу є важливим мій слух, який я можу втратити", - пише DZIDZIO.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему