21 Грудня 2018
Новини

У Луцьку відмовляються від новорічних корпоративів, аби використати гроші на благодійність

У Луцьку відмовляються від новорічних корпоративів, аби використати гроші на благодійність

У Луцьку деякі фірми свідомо відмовляються від новорічних корпоративів, аби влаштувати свято дітям-сиротам.

 Так, співробітники  туристичної компанії «Нові мандри» замість того, аби пропити гроші на гулянці під  назвою «Новорічний корпоратив», а це, зважаючи на ціни за одну людину в  луцьких барах та ресторанах, від 500 до 800 гривень, вирішили влаштувати свято для дітей, що позбавлені родинного тепла.

нові мандри для дітей

«На усі гроші, що мали витратити на черговій п’янці, ми купили продукти, солодощі, іграшки, та завітали в день святого Миколая до вихованців дитячого будинку в місто Рожище. Заздалегідь попросили в керівництва закладу список усього, чим би могли порадувати діток. А також захопили із собою «справжнього» Миколая», - розповіли співробітники туристичної компанії.

святий миколай в рожище

«Це було неймовірно! Після влаштованого імпровізованого свята діти із щасливими усмішками проводжали нас словами: «Аж не віриться, що до нас завітав справжній Св. Миколай!».

нові мандри святий миколай

 Таким чином благодійники вирішили започаткувати своєрідний челендж  #відмовсявідкорпоративуподаруйдіткамсвято. І відповідно  почали з себе!

Наразі вони звертаються до усіх небайдужих підтримати цю акцію: «Відмовтесь від гулянки і подаруйте свято тим,  хто цього дуже потребує! Дітки ж чекають ще і Діда Мороза! Давайте будемо хоча б  трішки добрішими!».

волинь нові мандри

Нагадаємо, що кілька тижнів тому волонтери заохочували людей замість купівлі новорічних салютів і феєрверків віддати гроші на АТО: «Адже ви зустрічатимете Новий рік та Різдво у теплих домівках, а не у крижаних снігових наметах».  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему