11 Грудня 2018
Новини

Кого привітати з днем ангела 11 грудня

Кого привітати з днем ангела 11 грудня

Цього дня відзначають іменини Артур, Данило, Тимофій.  Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

АРТУР

Ім’я Артур у перекладі означає «ведмідь, камінь», «людина–ведмідь». Або від латинського прізвища «Artorius» – «орач». У дитинстві Артур – справжній скарб для батьків, він завжди слухається старших, веде себе спокійно і врівноважено. У перехідному віці його характер може кардинально змінитися, і він стане впертим і запальним. Зазвичай своєю зовнішністю і характером Артур дуже схожий на свою матір.

Такі хлопчики мають схильність до малювання і нумізматики. Літні представники відрізняються своєю мовчазністю. Осінні чоловіки з цим ім’ям володіють аналітичним складом розуму і схильні постійно все прораховувати на кілька кроків вперед. Зимовий Артур активніший, часто захоплюється спортом, особливо різними видами боротьби. Вони дуже люблять читати.

Таким чоловікам підійдуть професії хірурга, юриста, стоматолога чи художника. Вони можуть також працювати в торгівлі, кравцями або шевцями. В роботі цим чоловікам доведеться дуже постаратися, щоб досягти успіху, так як їх характер їм постійно заважає. Його запальність, упертість і хитрість можуть налаштувати проти нього багатьох колег. Їм частіше слід проявляти гнучкість в спілкуванні і уникати конфліктних ситуацій. Часто, коли суперечка, здавалося б, уже завершено, Артур може спробувати знову її відновити.

У Артура дуже багата уява і він схильний мріяти і придумувати. Зимові чоловіки з цим ім’ям дуже відповідально підходять до створення сім’ї, тому дуже довго і вибагливо вибирають собі наречену. З цієї причини їх шлюб буває досить пізнім. Вони схильні зустрічатися тільки з високими дівчатами модельної зовнішності. У відносинах відрізняються ревнивим характером. У сімейному житті Артур дуже гостинний господар і любить своїх домочадців.

ДАНИЛО

В перекладі означає «божий суд». Даниїл, Данило – спокійний і добрий хлопчик. Характером більше схожий на матір. Хворіє мало. Любить рухливі ігри. Товариський, постійно оточений друзями. Данило не виносить неправди, може навіть розлютитися, але відразу швидко відходить і зла довго не тримає. Перший шлюб не завжди складається вдало. 

Любить дітей, але дружині не спішить допоїти з хатніми клопотами. Любить проводити час на дачі або на природі. Може захоплюватися риболовлею або полюванням. До їжі байдужий і не буде сваритися із дружиною з приводу несмачного обіду. П’є небагато, але може захопитися картами. Багато уваги приділяє своїм дітям. Стежить за їхнім навчанням, відвідує батьківські збори.

ТИМОФІЙ

Ім’я Тимофій походить від грецького «тімофеос», у перекладі означає «шанує Бога». Тимофій росте досить самостійним. Він завжди слухає старших. У спілкуванні проявляє себе спокійним і безконфліктним. У дитинстві хлопчик намагається проводити якомога більше часу поруч із мамою, завжди погоджується з її думкою. З віком він стає залежним від дружини та її рішень, намагається на них покладатися.

Тимофій красивий, чарівний і розумний. Цими якостями він завжди привертає до себе увагу. За своєю суттю Тимофій відповідальна особистість. У житті для нього велику роль відіграє освіта. Він досить дипломатичний, володіє терпінням. Ці якості сприятимуть просуванню по кар’єрних сходах. Тимофій – цікава і творча особистість. В особистому житті власник цього імені проявляє м’якість.

Тимофію найкраще підійдуть такі спеціальності, як дизайнер, інженер, письменник, репортер або психолог. Справжнім його можна побачити тільки у вузькому колі близьких людей. У той же час Тимофій рідко показує свою дратівливість і невдоволення. За певних обставин він буває злопам’ятний. У той же час характер Тимофія дозволяє йому досить спокійно реагувати на агресію. У колективі Тимофій спілкується з усіма однаково, нікого не виділяючи. Завоювати його довіру можна душевними розмовами. Тільки серед друзів Тимофій по–справжньому здатний розкритися. У ньому проявляються такі приховані якості, які раніше були непомітні малознайомим для нього людям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему