17 Листопада 2018
Новини

Моніка Левінські зізналася, як заманила в ліжко Клінтона

Моніка Левінські зізналася, як заманила в ліжко Клінтона

У суспільно-політичному житті Америки неодноразово ставалися різного роду скандали, в тому числі і сексуального плану. А однією із найбільш відомих учасниць стала Моніка Левінські, яка звабила екс-президента США, одруженого на той момент, Білла Клінтона.

Що ж спонукало очільника держави звернути увагу на просту дівчину, та якими методами зваблення користувалася Моніка, вона розповіла у документальному фільмі. Зокрема, дівчина ходила кілька днів поспіль в одному і тому ж вбранні, аби отримати прихильність американського лідера.

За зізнанням Моніки,  «сивий дід» Клінтон, як тільки вона із ним познайомилась та почала працювати у білому домі, їй був нецікавий. Проте зовсім скоро Клінток підкорив її своєю харизматичністю, та й президент почав виявляти до Моніки знаки уваги.

 «У нас було свято для Білла на південній галявині Білого дому. Я припустилася прикрої помилки: в обідню перерву побігла додому і одягла зелений костюм, в якому була кілька днів тому, і в якому він вперше на мене звернув увагу», - зізналася Левінські.

Таким ось нестандартним способом Левінські сподівалася знову звернути на себе увагу Клінтона, і, за її словами, так і сталося. Свій вчинок вона згодом назвала «дурістю».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Політика
В тему