16 Листопада 2018
Новини

«Робочі моменти»: у Німеччині судять чоловіка, що роками труїв своїх колег

«Робочі моменти»: у Німеччині судять чоловіка, що роками труїв своїх колег

У Німеччині судять співробітника одного з підприємств за звинуваченням  у спробі отруїти колег. Чоловік з невідомих поки що причин додавав отруту в їжу людей, що працювали з них на заводі.. В результаті  здоров’ю чималої кількості людей завдано серйозної шкоди.

Так, 57-річний  німець Клаус О. труїв людей майже три роки: з березня 2015-го по травень 2018-го. Запідозривши недобре, адміністрація заводу встановило відеоспостереження. На записах зафіксовано, що підозрюваний сипав в продукти співробітників високотоксичні речовини, коли ті були зайняті роботою.

підсипав отруту колегам

Вивчивши  випадки захворювань і смертельні випадки, що спостерігалися в компанії за останнє десятиліття, під підозру поліції потрапив 21 випадок незрозумілих хвороб. Зокрема, один співробітник потрапив до лікарні із важкою нирковою недостатністю, інший впав  в багаторічну кому.

За припущенням слідчих, Клаус О.  таким чином спостерігав, наскільки в результаті його жахливих дій погіршиться фізичний стану його колег. А сам підсудний поки що не пояснив, якими мотивами спровокована його поведінка.

Цікаво, що на своєму робочому місці чоловік пропрацював більше 38 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Світ
В тему