14 Листопада 2018
Новини

Від поліцейських ховався у річці з тупорилими акулами

Від поліцейських ховався у річці з тупорилими акулами

В одному з австралійських міст злодій переховувався від поліцейських в річці з акулами. Про це повідомляє видання Daily Mail. 

Зловмисник на автомобілі на великій швидкості намагався відірватися від поліцейських, які його переслідували.  Погоня по місту тривала до тих пір, доки злодій не виїхав на міст, на якому поліцейські розгорнули шипи. 

Злочинець з розгону налетів на шипи, колеса - на друзки, але лиходій і не думав здаватися. Він вискочив з машини та миттю стрибнув із мосту прямо в річку.

Як пізніше з'ясувалося, дана річка буквально кишить голодними акулами-биками, які активно запливають з океану в надії когось зловити собі на обід.  Всі знають про це, і ніхто не ризикує заходити у дану водойму. А чоловік, якого переслідували, як навіжений кинувся в цю  річку та почав пливсти.

На щастя він не зіткнувся з хижими рибами та проплив за течією близько кілометра. За цей час чоловік остудив свою гарячу голову та зрозумів, в якому небезпечному становищі він опинився. Тоді злочинець вийшов з води з піднятими руками та здався поліцейським, які спокійно чекали його на березі. 

Тупорилі акули - Carcharhinus leucas - вважаються одними з найбільш агресивних видів акул і найнебезпечнішими для людини. Виростають до 3,5 м, а важать 360-450 кг.

Живуть в тропічному і субтропічному кліматі, можуть запливати в прісні води і полювати в прибережних зонах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, чутки
В тему