11 Листопада 2018
Новини

Анастасія Приходько зробить «бан» кожному, хто погано відгукнеться про Юлію Тимошенко

Анастасія Приходько зробить «бан» кожному, хто погано відгукнеться про Юлію Тимошенко

31-річна українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно оголосила про те, що прощається з музикою і приєднується до політичної партії кандидата у президенти Юлії Тимошенко, заявила про намір боротися з хейтерами, які продовжують критикувати її рішення і політику її нових колег по цеху, – пише «lisovasotnya».

Як зазначила артистка у своєму Facebook-пості, тепер вона уважно слідкує за висловлюваннями сторонніх на її особистій сторінці.

«Друзі. Минуло 10 днів відколи я офіційно заявила, що йду в політику разом із командою Юлії Тимошенко. За цей час прочитала багато брехні, нецензурної лексики, прямої зневаги. Відверто кажучи, не думала, що у нашого суспільства така культура. Не забувайте, що ви у мене в гостях. Цей мій особистий простір», – наголосила Приходько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Луценко розказав про «уважуху» від зеків і «тігру», яку найчастіше бачить у горизонтальному положенні (відео) 

Співачка зазначила, що вона завжди вітає відкриті діалоги та конструктивну критику, однак неповаги більше не терпітиме.

«Якщо я побачу зневагу один до одного, та до інших людей, нецензурну лексику, брехню, необґрунтовані звинувачення, то такі люди без попередження йдуть відразу у бан. Назавжди», – продовжила вона.

Разом з цим Приходько закликала підписників до «нормального діалогу», який можуть вести громадяни однієї країни, незалежно від політичних поглядів.

Анастасія Прихолько і Юлія Тимошенко

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Політика
В тему

Останні матеріали