9 Листопада 2018
Новини

«Жанна Д'арк»: Надія Савченко намірилася йти в Президентки, сидячи в СІЗО

«Жанна Д'арк»: Надія Савченко намірилася йти в Президентки, сидячи в СІЗО

Українська політик Надія Савченко, яка нині перебуває в слідчому ізоляторі і в парі із Володимиром Рубаном звинувачується в намірі державного перевороту шляхом закладення бомби під будівлю парламенту, заявила про намір балотуватися в президенти. Точніше, таку гучну заяву зробила сестра утримуваної в СІЗО Надії – Віра Савченко в інтерв’ю виданню «Страна». Заяви самої Наді, вочевидь, чекати довго не доведеться.

Як її сестра вестиме перередвиборчу агітацію, застрічатися із електоратом, тоді як перебуває за ґратами, Віра Савченко наразі сама чітко не уявляє. Пропонує, щоб правоохоронці на зустрічі із виборцями підвозили Надію автозаком.

«Поки ми не вирішили, как Надія буде проводити свою предвиборну кампанію. Ми зараз уже їздимо по Україні з передвиборною компанією. Об’єднуємо та інформуємо людей. Можливо, керівництво СІЗО має забезпечити її спілкування з виборцями. Возити на автозаку на місця зістрічей. Але ми їздимо за 600 км від Kиєва. Це достатньо далеко», –каже Віра. 

Також офіційне повідомлення про те, що Надія Савченко йде в Президенти, з’явилося на офіційній сторінці Савченко у «Фейсбуку».

Нагадаємо, 31 березня 2019 року в Україні вибиратимуть (а чи залишать на посту чинного) главу держави – на цю дату заплановані президентські вибори.   

«Надія Савченко йде в президенти. Кадрова військова, учасниця миротворчої місії, Революції Гідності та війни на Сході України, народний депутат та представник України в ПАРЄ. У квітні 2017-го року стала лідером партії «Громадсько-політична платформа Надії Савченко».

Запропонувала українцям концепцію «Зміни політичної системи», суть якої – реальне народовладдя і повноваження в руках громадянського суспільства. За викривання злочинів влади і безкомпромісну позицію щодо корумпованих українських політиків, ув’язнена злочинним режимом за надуманими звинуваченнями.

Не зламалася, не прогнулася, не пішла на компроміси з сумлінням», – ідеться в дописі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему