23 Жовтня 2018
Новини

На Сумщині дитину забрали із колій за секунди до наїзду потяга

На Сумщині дитину забрали із колій за секунди до наїзду потяга

У Сумській області поліцейські просто з-під носа у товарного потяга витягли десятирічного хлопчика, який перед тим пішов із дому. Дитину розшукували усім миром.

Про це ідеться в сюжеті ТСН.

Про зникнення неповнолітнього в поліцію повідомила мама, хлопчик має проблеми із здоров’ям: іноді не цілком усвідомлює, що робить. Цього разу малий зник надвечір, і мати здогадалася, що син міг пішки податися до міста, звідки вони недавно переїхали у село. Коли самостійні пошуки – помагали сусіди – не дали результату, сумчанка у відчаї звернулася по допомогу до правоохоронців. На виклик прибули кінологи. І ті знайшли юного мандрівника за п’ять кілометрів від домівки. Причому перед дорослими постала гостросюжетна картина: хлопчик лежав на залізничних рейках, закривши вуха руками. А на нього насувався товарний потяг.

На щастя, працівник Сумського райвідділу поліції Роман Бондарено швидко зорієнтувався і устиг забрати малого із колій. «Хлопчика відніс у безпечне місце, і він був переданий матері», – небагатослівно розповідає про свій сміливий вчинок сам коп, який урятував малому втікачу життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жахлива ДТП на Черкащині: постраждали діти

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, потяги, діти, поліція, суми
В тему