10 Жовтня 2018
Новини

На Волині невідомі на іномарці ледь не викрали дитину

На Волині невідомі на іномарці ледь не викрали дитину

9 жовтня у місті Ківерці, що на Волині, двоє невідомих чоловіків намагалися викрасти дитину. Поліція звертається до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо вказаної події, невідкладно повідомити за номером «102».

У поліцію надійшло повідомлення від 37-річної жительки про спробу двома невідомими чоловіками на автомобілі посеред вулиці викрасти її 12-річну доньку.

За словами матері дитини, близько 15-ї години по дорозі зі школи її доньку намагалися силоміць затягти в автомобіль двоє невідомих чоловіків. Згодом матір неповнолітньої повідомила поліцію, що її дитина не постраждала й перебуває вдома.

Слідчі Ківерцівського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Поліція звертається до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо вказаної події, невідкладно повідомити за номером «102». Відомо, що зловмисники пересувалися на автомобілі «AUDI» темно-синього або чорного кольору.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, ківерці, кримінал, викрадення, діти, поліція
В тему