3 Жовтня 2018
Новини

«Шоу на замовлення»: акція громадських активістів на Волині проти «лісової мафії» (фото, відео)

«Шоу на замовлення»: акція громадських активістів на Волині проти «лісової мафії» (фото, відео)

3 жовтня у Луцьку під стінами управління лісового та мисливського господарства відбулась акція громадських активістів під гаслом «Геть лісову мафію».

Так, близько 60 чоловік вимагали негайного звільнення в.о. голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимира Бондаря та начальника ВОУЛМГ Олександра Кватирка, останній був поміченм серед чиновників під час стрілянини у заказнику «Воротнів». Однак, з їхніх слів, ці події стали лише апогеєм проблем лісової галузі на Волині.

Активісти намагалися зайти в приміщення установи, аби поспілкуватися з Олександром Кватирком, зокрема було домовлено, що пустять ініціативну групу в кількості п’яти осіб та представників преси, однак проходити довелося крізь штовханину. 

Активісти таки не змогли дочекатися, коли Олександр Михайлович спуститься до залу, та покинули приміщення установи.

Лише після того Кватирко все ж поспілкувався з пресою. Зокрема, він заявив, що акція замовна, адже деякі з активістів і самі не проти, аби зайняти місце у лісовій галузі.

ВОУЛМГ у Луцьку

Акція активістів Геть лісову мафію у Луцьку 03.10.2018

Акція активістів Геть лісову мафію у Луцьку 03.10.2018 фото 1

«Я думаю, що це замовна акція і ці люди сказали те, що мали сказати. Певні політичні сили і певні депутати втрачають цікавість до своїх персон, тому вони роблять різні шоу по своєму сценарію. Це замовні артистичні дії», – прокоментував дану акцію Олександр Кватирко.

Начальник ВОУЛМГ у Луцьку Олександр Кватирко на конференції

Також начальник управління зазначив, що хотів би почути від організаторів мітингу конкретні факти про неналежну роботу управління і заперечив факт своєї присутності на відпочинку у Воротневі.

В підсумку, обурені активісти, серед яких були депутати міської ради, заявили, що напишуть заяву в поліцію через те, що їм перешкоджали зайти до державної установи, а також через перешкоджання журналістській дільності окремим представникам ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Бойовик» зі стріляниною і «тітушками»: що відбувалося минулої ночі в заказнику «Воротнів» на Волині (фото, відео)

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, мітинги, воротнів, воулмг, олександр кватирко
В тему