2 Жовтня 2018
Новини

Жителі волинського села спостерігали за НЛО

Жителі волинського села спостерігали за НЛО

Учора близько 8-ї години в небі рухався невпізнаний сяючий об'єкт, який відрізняється як від літаків, так і від зірок та комет. Уперше два рухомі сяючі об'єкти помітили жителі села Сенкевичівка Горохівського району ще минулого тижня.

50-річна Галина зателефонувала до редакції нашого видання та повідомила: «В понеділок я увечері переглядала серіал «Школа». Аж тут мене кличе чоловік: мовляв, іди глянь, НЛО летить! Я не повірила. Та коли вийшла, аж заклякла на місці. Побачила в небі два сяючі об'єкти. За розміром вони були більші за зірки, мали гострі кути, що яскраво світилися. Але це не були літаки, адже не мигали, не видавали жодного звуку, рухалися відносно швидко, втім, не так стрімко, як падаюча зірка».

Слова Галини підтверджує і її чоловік, котрий багато років прослужив в авіації та чудово розуміється на авіамашинах. «Ці літаючі об'єкти не були схожі на жоден із видів літака. Тому в нас із дружиною не залишилося жодної з версій, окрім як ми стали свідками польоту НЛО».

Невпізнані літаючі об'єкти, помічені минулого понеділка, рухалися в різні напрямки: один – як на Рівне, інший – трохи західніше Луцька. Такий же сяючий об'єкт Галина, чоловік та їхній 10-річний онук спостерігали в нічному небі у неділю. А останній із випадків подружжя бачило вчора, тобто у понеділок 1 жовтня, близько 8-ї години вечора. «Шкода тільки, що не мали під руками якісного мобільного телефона, аби зробити відеозйомку чи хоча б сфотографувати».

Можливо, хтось іще спостерігав за цим дивним явищем?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, нло
В тему