8 Вересня 2018
Новини

Дощ, співи, танці, вшанування Героїв: у Луцьку відбулася урочиста академія з нагоди Дня міста

Дощ, співи, танці, вшанування Героїв: у Луцьку відбулася урочиста академія з нагоди Дня міста

Святкові заходи з нагоди Дня міста у Луцьку почалися із проведення Урочистої Академії.

У Луцьку – дощ. На Театральній площі міста людно. Містяни ховаються під парасольками, представники влади, духовенство, почесні громадяни Луцька займають свої місця на стільцях перед входом у драмтеатр. Так розпочалася Урочиста Академія з нагоди Дня міста.

Захід відкрили із виконання пісні про Луцьк. Потому право привітати мешканців міста надали виконувачу повноважень Луцького міського голови Григорію Пустовіту.

«Уже 933 роки наше місто живе своїм насиченим, бурхливим, колоритним життям. Стільки ж часу формується історія нашого міста. Сьогодні ми можемо констатувати, що Луцьк – це те місто, яке ми любимо, яке любить нас. Тут ми творимо, тут ми живемо, вчимось та вчимо інших. Тут ми реалізовуємо себе. У нас прекрасна, багата, насичена історія, хоча не завжди вона була мирною, не завжди вона була вдячною, але врешті-решт ми, лучани, завжди перемагали. І підтвердженням цього є наше місто»,– зауважив посадовець.

Після вітальних слів від керманича міста присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих на війні Героїв, а також 30 воїнів АТО посмертно нагородили відзнаками «Почесний громадянин міста Луцька». Їх вручили родичам померлих солдатів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, день міста, луцька міська рада, свято
В тему