22 Серпня 2018
Новини

У Луцьку запрацювала оновлена жіноча консультація

У Луцьку запрацювала оновлена жіноча консультація

У приміщенні жіночої консультації завершився капітальний ремонт першого поверху. Про це сьогодні, 22 серпня, розповів головний лікар Луцького клінічного пологового будинку  Михайло Токарчук.

Востаннє ремонт тут робили 1986 року, коли була відкрита жіноча консультація. На сьогодні здійснено капітальний ремонт першого поверху жіночої консультації  та сходових кліток цього відділення. Частково оновлено обладнання, придбано та встановлено лавки, тумби під мийку та меблі.

Не можливо не звернути увагу на новий гардероб та повністю оновлену реєстратуру.  Відбулись перепланування приміщень, розширили кабінети, зробили підвісну стелю, провели нові комунікації.

Оцінити завершення ремонту завітали радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, секретар міськради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.
Радник міського голови зазначив, що якісний ремонт проведений на високому рівні.

«Ми послідовно приділяємо увагу медичній галузі нашого міста, минулого року був зроблений ремонт другого поверху. Ми неодноразово дивились і перший поверх, де були обдерті стіни, старі меблі, і коли людина приходила сюди, вона мала депресивний настрій. Сьогодні ми бачимо гарний ремонт, тут приємно працювати , приємно прийти пацієнткам, які обслуговуються у цьому закладі. Я хочу сказати, що пологовий будинок у Луцьку є одним з найкращих у Західній Україні, сюди звертаються з усієї Волинської області жінки та навіть з інших областей. Це свідчить про високий рівень наших фахівців, а нам залишалось забезпечити хороші умови для їхньої праці, що ми і зробили на сьогодні», – зазначив Ігор Поліщук.

Григорій Пустовіт у свою чергу пообіцяв забезпечити сучасну комп’ютеризацію робочих місць лікарів.  Це дасть можливість об’єднати  все у єдину мережу.  Сподіваються, що за кошти Світового банку буде укомплектовано пологовий будинок новою комп’ютерною технікою. Над чим активно працюють на цей час та ведуть переговори.

«Ми бачимо, що робиться не просто ремонт, а нову якість ремонтів. Я думаю, що кожна лучанка,  яка прийде сюди, оцінить високий європейський  рівень обслуговування та умов у жіночій консультації», – додав Григорій Пустовіт.

Після ремонту першого поверху пологовий будинок є повністю оновленим та комфортабельним як для працівників, так і пацієнтів цього закладу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк
В тему