30 Липня 2018
Новини

ТОП – 5 історій кохання українських зірок

ТОП – 5 історій кохання українських зірок

Бути знаменитістю не легко. Актори та співаки постійно перебувають під пильним оком прихильників та журналістів. Багато з них не хочуть виставляти на показ своє особисте життя, а тим паче розповідати про амурні справи. Однак, з часом всі таємниці та секрети відкриваються усім.

Надя Дорофеєва та Володимир Дантес

Володимир Дантес тричі пропонував Наді вийти за нього заміж. Їх історія кохання розпочалася з того, що співак ще на першій зустрічі сказав дівчині, що вона буде його дружиною. Надя тоді не звернула увагу на його слова, проте те, що Володимир їй сподобався заперечувати не стала.

Першу пропозицію руки і серця Володя зробив Надії під час відпочинку з друзями: коли співачка пішла мити руки, він одягнув їй на палець обручку з дроту від шампанського. Потому була серйозніша пропозиція. Чоловік освідчився дівчині під час романтичного відпочинку. Проте тоді пара так і не зіграла весілля. Після третьої пропозиції, яку Вова зробив своїй коханій у прямому ефірі однієї радіостанції, вона «здалась» і сказала заповітне «так». І ось уже кілька років артисти - щасливе подружжя.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Про роман учасниці гурту «Віа-гра» Віри Брежнєвої та продюсера колективу Костянтина Меладзе не говорив тільки ледачий. Проте ці двоє ніяк не коментували свої стосунки. Він одружений та виховує дітей, здавалося б щасливий сім’янин. Вона розлучена, а про її романи преса пише ледь не щомісяця. Він пише для неї, як для сольної виконавиці, все нові і нові хіти. А вона навіть приводів не дає для розмов про будь-які стосунки із одруженим чоловіком. І тут з'являється новина, яка здивувала всіх – Меладзе та Брежнєва одружилися.

Спочатку у пресі «засвітилися» фото із весілля, а сам факт одруження пара повідомила лише через півроку після знаменної для них дати. Закохані практично не ділитяся з пресою подробицями особистого життя. Однак відомий композитор часто говорить про те, що Віра – його муза і натхнення.  

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Зіркова пара телеведучих тривалий час приховувала свої стосунки. Поки всі таємниці не відкрилися через «цікавий» стан співачки. Здогадки журналістів про те, що Катерина Осадча чекає малюка від свого колеги по сцені Юрія Горбунова, підтвердили самі закохані.

Спочатку пару неодноразово помічали разом на відпочинку, одночасно у одних і тих локаціях. Проте, спільних фото в соцмережі не викладав ні Юрій ні його супутниця. Проте, коли вагітний животик Каті уже було не приховати – пара змушена була зізнатися що вони закохані та майбутні батьки спільної дитини.

До слова, неодноразово Горбунов зауважував, що кохання до Осадчої не спалахнуло одразу. Тривалий час у них були суто робочі стосунки, і Катерина спочатку йому не дуже сподобалася. Але з часом ведучі «притерлися» один до одного  і стосунки стали більш відкритими. Під час зйомок телепроекту «Голос» між Юрієм та Катериною спалахнула іскорка кохання. Зараз вони щасливі батьки синочка.

Альона і Тамерлан

Пара Альона Омаргалієвої і Тамерлан склалася досить випадково. Передувало всьому знайомство через Інтернет. Двоє артистів вирішили заспівати разом, та обговорювали робочі момети. Про любов, весілля і, тим паче, народження спільної дитини тоді навіть не йшлося.

Кохання спалахнуло тоді, коли почали багато працювати разом, часто їздити на гастролі, частіше відкриватися один одному.

Особливим днем Альона і Тамерлан вважають 14 лютого – День святого Валентина, саме тоді у них зав’язалися романтичні стосунки.

Наразі пара щаслива у шлюбі і виховує спільного синочка.

Юлія Саніна і Вал Бебко

Учасники гурту The Hardkiss Юлія Саніна і Вал Бебко увірвалися на музичну арену України досить несподівано.  На той час вони були знаними у світі, проте в Україні їх творчість була менш відомою. Загадкові і дещо містичні образи Юлії та присутність бороданя поруч з нею підігрівали інтерес публіки до цієї пари. Попри те, що працівники ЗМІ вперто хотіли дізнатися, які стосунки між учасниками The Hardkiss Юлія і Вал не давали жодних коментарів.

Таємниця відкрилася тоді, коли у Інтернеті з'явилися фото з весілля Саніної і Бебка. Тоді виник немалий скандал, і фото відразу ж зникли із мережі. Навіть у той час Юлія і Вал утрималися від коментарів. Розповіли про свої стосунки артисти лише після двох років сімейного життя.

Зараз учасники The Hardkiss виховують сина. Вони стали більш лояльнішими до спроб представників ЗМІ зануритися у їх особисте життя. Більше того, пара сама розповідає пресі про події, які відбуваються у їхньому сімействі. Зокрема, стала відома і історія знайомства Вала та Юлії. Співачка спочатку брала інтерв’ю у музиканта,  а вже через  тиждень він познайомив Саніну зі своєю сім'єю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, стосунки, надія дорофєєва, саніна, віра брежнєва, осадча
В тему

Останні матеріали