24 Липня 2018
Новини

У Луцьку перевірять технічний стан усіх маршруток

У Луцьку перевірять технічний стан усіх маршруток

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт звернувся до новопризначеного начальника управління транспорту та зв’язку Володимира Степанова, наголосивши, що покладає на нього великі надії,адже дуже складна і напружена ситуація склалася у «спілкуванні» водіїв маршруток та пасажирів.

Про це стало відомо під час оперативної наради у міській мерії.

«Лучани не заслужили щоб хтось з водіїв не дивлячись на перевантаження хамив. Лучани не заслужили їхати в маршрутках, де немає часу навіть прибрати. Автобуси повинні бути чисті, доглянуті,в справному технічному стані», - зазначив керманич міста.

Пустовіт наказав терміново підготувати розпорядження всім перевізникам перевірити стан усіх маршрутних автобусів.

«Так сталося, що я проїжджав через годину після тієї аварії перед об’їзною дорогою в Житомир. На жаль мені довелося на власні очі побачити ту біду, ту трагедію, яка там розгорнулася. І сьогодні власник маршрутки розказує, що сусід попросив поїздити, покататись. Це виявляється ніяка не планова маршрутка, не позапланова. Хоча поставити Київ – Рівне, маршрут № 17 їди розберись плановий це маршрут чи не плановий. Раз сьогодні мають місце такі ситуації, тому треба розібратися чи у нас всі маршрутки відповідають тим заявленим вимогам, згідно яких автобуси мають брати участь в перевезенні пасажирів, який їх технічний стан, хто водії, відпочивають не відпочивають, дотримуються норм? На першому місці повинно бути життя людей, в тому числі й життя водія» - розповів посадовець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, луцька міська рада
В тему