24 Липня 2018
Новини

«Якщо у вас не получається, то будемо шукати тих у кого получиться»,- Пустовіт про роботу начальника «Луцькспецкомунтрансу»

«Якщо у вас не получається, то будемо шукати тих у кого получиться»,- Пустовіт про роботу начальника «Луцькспецкомунтрансу»

Три десятка повідомлень, які надійшли в групу оперативного реагування «15-80» стосувалися невчасного вивозу твердих побутових відходів, пластикової тари та прибирання біля контейнерів.

Продовжуються нарікання на недотримання графіків вивозу сміття. Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Виконувач повноважень голови Луцької міської ради Григорій Пустовіт був обурений такою інформацією та звернувся до директора ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» Валерія Кузьмича.

«Коли вже завершиться цей бардак із прибиранням? Не вистигли прибрати – навколо контейнерів знову, як монголо-татарська навала пройшла. Не смітники, а «гуляй - поле» якесь», - сказав керманич міста.

«Якщо у вас не получається (звернувся Пустовіт до Кузьмича – авт.), то будемо шукати тих, у кого получиться. Вже засиділися в тих кріслах. Виходьте з тих крісел і починати працювати. Я поки просто попереджаю. Немає в нас професії – «хороша людина», постійно треба якісно та професійно виконувати свою роботу.», - наголосив посадовець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, григорій пустовіт, валерій кузьмич, спецкомунтранс, луцька міська рада
В тему