20 Липня 2018
Новини

Одеські «копи» загнали у глухий кут останнього втікача з колонії

Одеські «копи» загнали у глухий кут останнього втікача з колонії

На Одещині правоохоронці провели спецоперацію із затримання останнього, третього, «зека»-втікача із виправного закладу.

Одеське поліцейське начальство сьогодні, 20 липня, провело спільний брифінг з першим заступником глави Нацполіції В’ячеславом Аброськіним. Зокрема, аби сповістити громадськість, що спіймано небезпечного втікача-злочинця, який у компанії двох товаришів по тюремних нарах здійснив втечу із колонії. Інформує прес-служба поліції регіону.

Як повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області Дмитро Головін, сьогодні біля КПП упіймали третього втікача з колонії. На місці працює слідчо-оперативна група.

«Буквально п’ять хвилин тому співробітники карного розшуку та патрульної служби поліції Одещини затримали третього чоловіка, який утік з колонії. Робота щодо виявлення та затримання зловмисника проводилася спільно з нацгвардійцями, прикордонниками та працівниками Державної кримінально-виконавчої служби. План «Сирена» спрацював на сто відсотків», – наголосив Головін.

Нагадаємо, три доби тому, 17 липня, троє ув’язнених утекли з установи виконання покарань на Одещині. Двох із них повернули за ґратки тієї ж доби, а третій залишався у бігах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, одеса, поліція
В тему