27 Червня 2018
Новини

Голлівудська акторка обурила фанатів кривлянням на могилах родичів

Голлівудська акторка обурила фанатів кривлянням на могилах родичів

Прихильники та звичайні користувачі Інтернету зацькували американську актрису і колишню модель Кетрін Гейгл (фільм «Гола правда», серіал «Анатомія пристрасті»), яка сфотографувалася разом з чоловіком на могилах родичів.

Фотографії біля надгробків рідних 39-річна Гейгл сама опублікувала на своїй сторінці у Instagram.

Гейгл приїхала на кладовище у Нью-Йорк, щоб відвідати могили старшого брата який загинув у автокатастрофі у 1986 році (йому було 16 років), дідуся і бабусі. Під час візиту актриса вирішила залізти на надгробні плити родичів, а потім попросила чоловіка зробити кілька кумедних знімків.

«Встигла попліткувати з дівчатками», – підписала один зі знімків Гейгл.

А на сторінці її чоловіка, 38-річного співака і актора Джоша Келлі, з'явилося відео, на якому він гуляє біля могил зі своїм «невидимим другом».

За словами жінки, таким чином вона намагалася знайти якісь «веселі моменти» у важкій ситуації. Однак публіка не вловила настрій актриси і назвала подібні фотографії неприйнятними і образливими.

В результаті Гейгл довелося видалити скандальні знімки з Instagram. Також зірка записала кілька відеороликів з вибаченнями і поясненням ситуації. «Привіт всім. Я помітила, що мій попередній пост, який я опублікувала раніше, викликав багато негативної реакції. І я зрозуміла, що ви маєте рацію. Це було недоречно і нешанобливо. Це була лише спроба полегшити момент перебування на кладовищі відвідуючи могили моїх рідних. Дякую за розуміння і за те, що пробачили мене, я справді зайшла занадто далеко», – повідомила підписникам акторка.

Нагадаємо, 23 грудня 2007 року, після двох років стосунків, Гейгл вийшла заміж за співака Джоша Келлі, з яким познайомилася на зйомках його музичного відео «Only You».

У вересні 2009 пара усиновила дочку з Південної Кореї, Ненсі Лі «Нелі. У квітні 2012 року Хайгл і Келлі усиновили з США другу дочку, Аделаїду Марі Хоуп. У червні 2016 стало відомо, що подружжя чекає народження третьої дитини. Їхній син Джошуа Бішоп Келлі-молодший народився 20 грудня 2016 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, кетрін гейгл
В тему