26 Червня 2018
Новини

У Луцьку просять облаштувати зупинку

У Луцьку просять облаштувати зупинку

Лучани просять встановити криту зупинку на вулиці Данила Галицького.

Про це розповіла перший заступник директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Тетяна Книш.

За її словами на телефонну лінію групи оперативного реагування «15-80» надійшли звернення від лучан з проханням встановити криту зупинку на вулиці Данила Галицького, навпроти Покровської церкви.

Також жителі Луцька просять департамент житлово-комунального господарства встановити знак «Зупинка маршрутного автобуса» на вулиці Теремнівській біля геріатричного пансіонату.

Загалом, Тетяна Книш наголосила, що найбільше городян нарікали саме на діяльність житлово-комунальної галузі.  До служби оперативного реагування надійшло 135 дзвінків. Люди просили : підрізати та прибрати повалені під час буревію дерева; ліквідувати провалля на проїжджих частинах на вулицях Ковельській, Арцеулова, проспекті Соборності; відновити асфальтне покриття на зупинці на вулиці Ковельській.

Крім того лучани висловлювали невдоволення щодо неякісного прибирання тротуарів та проїжджих частин на вулиці Кравчука, Конякіна, Кривий Вал.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, транспорт
В тему