18 Червня 2018
Новини

18 червня: кого привітати з днем ангела

18 червня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Ігор, Юрій (Георгій), Леонід.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ІГОР

Давньоруське слово “Ін(ъ)гварь” трактується як “охороняти ім’я Бога”. З давньоскандинавского слово “Ингварр” розшифровується як “Інг” – бог родючості, “варр” – обережний, обачний. Характеристика імені Ігор – воля, різнобічність, діяльність, моральність, активність.

Ігор добивається всього своїм власним трудом. Сам він – чоловік гордий, упертий, працьовитий і терплячий. Має багато задатків, але може нічого в житті не досягти, якщо зіб’ється зі шляху. Ігор легко сходиться з людьми, також легко з ними розлучається. Володіє суперечливим характером.

Ігор за натурою гравець, стійкий до невдач. Чорні смуги життя завжди сприймає, як щось тимчасове. Йому характерно ризикувати і випробовувати долю. Біда в тому, що він спочатку робить, а потім думає.

За темпераментом – товариський, зі схильністю до самозамилування і трохи завищеною самооцінкою. В Ігоря вислокий рівень інтелекту, відмінна пам’ять, здібності до аналізу.

Він може стати хорошим інженером, юристом, токарем і водієм, тренером і вчителем, може отримати популярність як науковець чи філософ. Часто вибирає кар’єру воєначальника, дипломата, актора. Може відмінно проявити себе у громадській діяльності.

Сумлінність у роботі і висока професійна підготовка властиві більшості Ігорям. Але Ігорю потрібно уникати необов’язкових людей, так як він надмірно відвертим і довірливим. Успішними підприємцями стають Ігорі з по батькові: Анатолійович Олександрович, Васильович, Володимирович Віталійович, Григорович, Геннадійович, Іванович, Євгенович, Леонідович, Костянтинович, Сергійович, Михайлович.

ГЕОРГІЙ (ЮРІЙ)

Ім’я Георгій походить від давньогрецького слова «георгос», що означає «обробляти землю», «землероб». У християнстві особливо шанується святий Георгій Побідоносець – воїн, який прийняв у II столітті нашої ери мученицьку смерть. Після смерті святий Георгій з’явився на землю, щоб убити жахливого дракона (змія) – пожирача людей на території сучасного Лівану (це надалі стало улюбленим сюжетом іконописців – «Чудо Георгія про змія»). Серед православних святий Георгій вважається покровителем воїнів, землеробів і пастухів, а в католицизмі він також покровитель лицарства і лицарських походів. Георгій Побідоносець вважається небесним покровителем багатьох країн і міст. «Георгіївський хрест» використовується в прапорах флотів Англії і Грузії.

У дитинстві йому подобається грати одному, але не тому що він тихоня, а тому що його скромність не дозволяє попроситися до хлопців в гру. Хлопчаки часто вибирають Георгія як головного хранителя таємниць. Він не розповість ні дитині, ні дорослому те, про що попросили мовчати. Георгій уважний слухач, він добродушний і доброзичливий, тому не залишається без друзів і знайомих, не зважаючи на свою скромність. Георгій акуратний і старанний. Докладе всіх зусиль, щоб виконати справу ретельно і в строк. З таких чоловіків виходять чудові заступники, які повинні робити багато справ, але при цьому не бажають пожинати плоди слави. Георгій злопам’ятний, не ображається на жарти і має гарне почуття гумору. При цьому у нього чудова пам’ять. Георгій любить веселощі, в своїй компанії він відкритий і товариський хлопець, а з незнайомими людьми тримається насторожено. Нерішучість і сором’язливість Георгія можуть перешкодити йому знайти свою половину. Але завдяки тому, що у нього багато друзів, все ж це стає здійсненним. Саме друзі познайомлять його, створять атмосферу, де ця обраниця стане «своєю» в компанії. І ось тоді Георгію буде легше з нею спілкуватися і порозумітися. Зради з боку коханої жінки Георгій навряд чи пробачить, тому свою пасію він шукає особливо ретельно.

 

ЛЕОНІД

Ім’я Леонід походить від давньогрецького імені Леонідас, що означає «подібний до лева», «син лева».

Леонід – це людина з твердим внутрішнім стрижнем. Він володіє гнучким і досить дипломатичним характером, що робить його незамінним, вірним і надійним другом та компаньйоном. Леонід легко заводить нові знайомства. Він невимогливий до суспільства, швидко пристосовується до обставин. Часто Леонід стає миротворцем в колі своїх друзів, проявляє в потрібні моменти твердість і принциповість. Леонід – дуже здібна людина, часу вистачає буквально на все. Його доля багато в чому визначається його добротою. Чоловікові властиві найкращі наміри, для здійснення яких він вибирає помилкові шляхи. Від того і доля Леоніда не буває простою і гладкою, особливо якщо чоловік волею випадку має владу над іншими людьми. Він добре розбирається в жіночій психології. З одного боку високі почуття не чужі цьому чоловікові. Чоловік, названий ім’ям Леонід, досить кмітливий і легко сприймає і осмислює нову інформацію. Крім того, він досить працьовитий і розумний. Інтелектуальні якості він цінує і в інших людях. Так і в дружини собі він вибере ту, що буде не нижче нього за інтелектуальним рівнем. Леоніду властиві тверді моральні принципи, які він здатний з упертістю відстоювати і захищати. Часто Леонід з дитинства звикає піклуватися про своє здоров’я. У любові Леонід – гурман. Він велелюбний, але мінливий, і любити його непросто. Супутниця Леоніда повинна вміти змінюватися разом з ним. Зазвичай свою обраницю чоловік тримає в стані невпевненості. Леонід дуже важко переносить крах в любові. Він не уявляє собі самотнього життя. У залицяннях чоловік стрімкий і імпульсивний. У нескінченних пошуках ідеалу Леонід часто вплутується у всілякі любовні пригоди. Чекаючи від життя з обраницею ідеальних відносин, Леонід часто розчаровується, і шлюб виявляється недовговічний. Чоловік в сімейному житті приємний, але досить безбарвний і швидко набридає. Під впливом алкоголю може бути невиправдано ревнивим. Серед захоплень Леоніда перше місце займають поїздки на природу і нічні риболовлі з неодмінним багаттям і юшкою. Вечори за смачним частуванням і хорошим вином також порадують чоловіка. У цілому шлях до серця Леоніда лежить через шлунок. Здібності Леоніда дозволяють йому добиватися успіхів в роботі журналіста і державного діяча. Він знаходить спільну мову з колегами та начальством, оскільки володіє значною гнучкістю. Самолюбство чоловіка, як правило, виражається в бажанні бути першим в будь–якій справі. Свого він домагається не тільки дипломатією, а й м’якістю. Однак на ризикованому шляху Леоніду часто не щастить. Він легко може стати знаряддям в руках інших.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему