13 Травня 2018
Новини

Чоловік, через конфлікт з продавщицею, підпалив її у кіоску

Чоловік, через конфлікт з продавщицею, підпалив її у кіоску

Пожежа трапилася 13 травня, рано вранці у Маріуполі. Інформація про подію надійшла в Службу порятунку о 4:24. Про це повідомили на сайті «Mariupolnews», посилаючись на ГСЧС.

Горіла одноповерхова торгова споруда. З вогнем боролися 11 людей особового складу та 2 одиниці техніки. Протягом години пожежу вдалося повністю ліквідувати.

У результаті пожежі постраждала 43-річна жінка. Її госпіталізували в опікове відділення ГБ №1 з попереднім діагнозом: опік II, III ст. обличчя, верхніх кінцівок, верхньої частини грудної клітини та травматичним шоком 1 ступеня. Стан постраждалої медики оцінюють як задовільний.

Інформацію про подію співробітники ГСЧС передали правоохоронцям. Поліцейські з'ясували, що це був навмисний підпал. Зловмисника розшукали і затримали. Ним виявився 36-річний місцевий житель.

Встановлено, що у жінки зі знайомим виник конфлікт, тому чоловік вирішив помститися, кинувши у відкрите вікно кіоску горючу суміш.

За фактом підпалу відкрито кримінальне провадження. Маріупольцю загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, вирішується питання про запобіжний захід злочинця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, маріуполь, пожежа, опіки, кримінал, поліція
В тему

Останні матеріали