19 Лютого 2018
Новини

«Міс Англія» зацькували армійські товариші по службі

«Міс Англія» зацькували армійські товариші по службі

Прозвану «Бой-Барбі» британку зацькували армійські товариші по службі після того, як вона отримала військову нагороду і титул «Міс Англія». Про це пише mirror.co.

Катріна Ходж (Katrina Hodge) розповіла, що нападки зі сторони чоловіків почалися після того, як її нагородили за хоробрість під час військової кампанії в Іраку. На той момент їй було 18 років.

Її частина перевозила ув’язненого бойовика на військову базу біля міста Басра, машина потрапила в аварію. Злочинець схопив два автомати, однак дівчина змогла знешкодити його і врятувати життя п’яти своїм колегам.

Читайте також: Життя після корони. Ким стали переможниці конкурсу «Міс світу»

За її словами, після цього солдати писали їй образливі листи, називали «повією і брехухою» і якось навіть напали на неї в їдальні. «Вони ненавиділи мене і вважали, що нагорода дісталася мені тільки через те, що я не чоловік, – розповіла Катріна. – Одного разу в їдальні в мене запустили банку кока-коли, і вона влучила мені в голову. Після цього я взагалі перестала туди ходити».

Ходж отримала прізвисько «Бой-Барбі» після того, як у 17 років прийшла на службу на каблуках, із накладними віями та рожевою валізою. У 2009 році вона здобула перемогу в конкурсі краси «Міс Англія». Зараз Ходж 30 років, за її словами, протягом 12 років служби вона не раз зазнавала сексистських нападок з боку колег-чоловіків.

Читайте також: "Міс світу" 2017 стала 20-річна модель з Індії (відео)

Чисельність жінок у Збройних силах Великої Британії становить дев’ять відсотків загального числа службовців. Усього армія Сполученого Королівства налічує близько 154 тисяч службовців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему