2 Лютого 2018
Новини

Якими дивними іменами українці називають своїх чад: Фаустіна та Шавкавбек

Якими дивними іменами українці називають своїх чад: Фаустіна та Шавкавбек

У рейтингу найпопулярніших жіночих імен у Києві – Софія, Єва, Марія, Соломія, Катерина, Злата, Мілана, Анастасія, Аліса, Єлизавета. Серед чоловічих – Марк, Артем, Іван, Максим, Дмитро, Олександр, Владислав і Матвій.

Проте, крім традиційних імен, українці вибирають і доволі незвичні. Зокрема: Мадонна, Беллатриса, Кукла, Золушка, Прінцесса, Олімпіада, Панна, Нух, Євлалія, Осійохон, Фаустіна, Керолайн, Япіла, Прісціла, Вевея, Тіссанде, Айяру. Серед чоловічих: Аполлон, Роял, Мухаймін, Тіджей, Ярасвєт, Харлампій, Цезар, Крістофор, Джейкоб, Джоні, Кристобал, Конор, Дьюдонне-Рене, Мухамед Алі, Шавкавбек, Родріго, Одіссеас, Прохор-Джай.

Про це розповіла заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова, передає прес-служба відомства. Пише ТСН.

Сукманова нагадала, що в усій Україні діє послуга Мін’юсту з видачі свідоцтва про народження дитини безпосередньо у пологовому будинку.

«Зараз батькам не потрібно бігати установами, щоб отримати свідоцтво про народження. Все це можна зробити просто у пологовому. На сьогодні такою послугою можна скористатись у 470 медичних закладах. Від початку цього проекту в січні 2016 року в пологових будинках уже видано близько 250 тисяч свідоцтв про народження дитини», – уточнила заступник міністра юстиції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему