1 Лютого 2018
Новини

Художниця фотографувала коханців вагіною

Художниця фотографувала коханців вагіною

Чоловіки, які потрапили в кадр до екстравагантної мисткині, були в курсі про такий її творчий експеримент.

Американська художниця Дані Лесснау опублікувала вкрай незвичну серію фоторобіт під загальною назвою Extimité. Ці фото були створені за допомогою міні-фотоапарата, який встановлювався у піхві авторки. Таким чином фотокамерою американка зробила усе своє тіло. Про це пише журнал Bust.com.

Зі слів мисткині, вона поставила собі за мету створити «шокуючі, тактильні й тілесні відчуття від картинки». А надихнула її на такий експеримент інша фотохудожниця, яка знімала людей камерою, поміщеною в рот.

Для зйомок художниця використовувала вісім саморобних пінхол-камер, виготовлених зі старих касет, а кожен кадр робила з великою витримкою. Через це знімки вийшли розмитими, пересвіченими і, треба визнати, таємничими. Зі слів Дані, всі чоловіки, котрі потрапили в пору зору її «об’єктива», знали про зйомки і дали на них свою згоду.

Процес відбувався так. Лесснау поміщала одну камеру у вагіну, а потім, перебуваючи на відстані від партнера, натягала шматок стрічки, щоби відкрити діафрагму. Тримала її відкритою 1–2 хвилини, залежно від освітлення, після чого виймала камеру з тіла.

Цей досвід був цікавим для мисткині тим, що вона нічого не бачила, а тільки відчувала те, що відбувається. І навіть не завжди розуміла, яка частина кімнати потрапить у кадр.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему