31 Січня 2018
Новини

Зірка «Зачарованих» детально описала, як її ґвалтував Вайнштейн

Зірка «Зачарованих» детально описала, як її ґвалтував Вайнштейн

Роуз Макгоуен написала мемуари, де назвала голлівудського продюсера монстром і зізналася, що вона відчувала після того, як над нею поглумилися.

Голлівудська актриса, зірка серіалу «Зачаровані» й одна з головних фігуранток секс-скандалу з продюсером Гарві Вайнштейном Роуз Макгоуен випустила мемуари, в яких докладно розповіла про зґвалтування. Про це повідомляє theguardian.com.

– Після зґвалтування я відчула себе такою брудною. Мене так принизили, що я відчувала тільки смуток. Я не могла перестати думати про те, що за день до цього він сидів у кінотеатрі позаду мене, – поділилася артистка.

У книзі «Хоробра» акторка розповіла, що інцидент стався в 1997 році на фестивалі «Санденс», коли їй було 23 роки. Тоді вона вперше зустріла Вайнштейна на оглядах фільму «Подорожні», в якому зіграла одну з головних ролей.

За її словами, після показу продюсер нібито запросив її в ресторан, а після вечері заманив до свого номера в готелі під приводом, що їм «потрібно розпланувати її кар’єру».

Як розповідає Макгоуен, у кімнаті після нетривалої бесіди Вайнштейн притиснув її до краю джакузі та зґвалтував.

Варто зазначити, що в своїх мемуарах артистка називає насильника монстром і жодного разу не згадує його імені.

У жовтні минулого року зірка «Зачарованих» розповіла про сексуальне насильство з боку продюсера Гарві Вайнштейна, ставши однією з перших, хто зізнався в харасменті щодо артисток. Після скандалу, що вибухнув, у Роуз удома знайшли наркотики і виписали їй ордер на арешт. Макгоуен назвала це спробою змусити її замовкнути.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему