25 Січня 2018
Новини

25 січня: кого привітати з Днем ангела

25 січня: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають іменини Тетяна і Петро.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ТЕТЯНА

Ім’я за однією з версій має давньогрецьке походження й означає «упорядниця, засновниця».

Тетяна – емоційна дитина, уміє постояти за себе, практична й принципова. Але принципи її багато в чому залежать від настрою. Серед ровесників намагається бути лідером. Важко переносить одноманітність і тому прагне відвідувати спортивні секції, хореографічний гурток, курси рукоділля.

ПЕТРО

Ім’я Петро має давньогрецьке походження, в перекладі означає «камінь», «скеля», також трактують як «твердий», «надійний», «непохитний».

Петро – допитливий хлопчик. З раннього віку він починає мучити батьків запитаннями. Його цікавить усе: навіщо в’ють гнізда пташки, де вночі перебувають трамваї, як улаштований будильник. Маленький Петро музично обдарований, у нього може бути непоганий голос. Батькам варто віддати сина в музичну школу.

Петро навчається легко й не завдає клопоту вчителям. Замолоду часто колекціонує фотографії артистів і музичні записи співаків.

Володар імені Петро мужній чоловік, хоча часом може поводитися дуже авторитарно, насилу приховує свою емоційну природу. При цьому він приємний, ніжний, темпераментний і щедрий, сердечна людина. Образ, який Петро намагається донести до інших, є правильним, показовим, з його точки зору, йому потрібно, щоб ним захоплювалися і визнавали його достоїнства. Для досягнення цієї мети він проявить усю свою непохитну волю. Петро досить непоганий працівник, але його працездатність залежить від рівня мотивації і від його настрою. Власник цього імені володіє всіма необхідними якостями організатора, проте не завжди це вдається йому добре. Він навіть трохи пихатий, хоча залишається наївним. Петро може здатися колегам самовпевненим, егоцентричним і запальним, хоча це ще не означає, що він стане менш сором’язливим.

Цьому чоловікові краще доручати різні справи, попередньо обговоривши з ним усі необхідні аспекти. Бажано, щоб у маленького Петра були брати або сестри, щоб батьки заохочували їх до участі в груповій діяльності, оскільки хлопчик Петя може подумати, що світ обертається навколо нього. Це дозволить йому дізнатися про себе побільше і проявити певні таланти в колективній роботі. Театральний гурток допоможе хлопчикові розвинути здібності.

Петро цінує красу, чистоту і чесність, має схильність до подорожей і польоту фантазії, любить спілкування. У сердечних справах він є ідеалістом, має високі очікування від партнера. У сім’ї вважає за краще домінувати й очікує від дружини безмежної відданості. Він воліє сім разів подумати, перш ніж узятися за що-небудь. У професійному плані Петро віддає перевагу професіям, де зможе бути максимально вільним. Йому підійдуть адміністративні посади, він зробить кар’єру в готельному і ресторанному бізнесі, юриспруденції, в тих сферах, де потрібно контактувати з людьми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали