У Києві хочуть реконструювати парк за 20 млн грн

16 Травня 2024

Тендер на реконструкцію парку «Наталка», що в Оболонському районі столиці, запустило комунальне підприємство «Київзеленбуд».

На це планують витратити 20 мільйонів гривень. Відповідний тендер з’явився на платформі держзакупівель Prozorro, звернув увагу Big Kyiv.

Як відомо з документації, за ці гроші влада хоче спорудити дитячий схил та майданчик «Хобітонів» з каруселями, штучним рулонним газоном та гумовим покриттям.

Також планується збудувати пункт заправки водою поливомийних автомобілів та капітальну помпову станцію з водозабірними конструкціями.

Крім того, у парку планують замінити тротуарну плитку і бордюри, провести зовнішні оздоблювальні та електромонтажні роботи, а також встановити нержавіючу металеву огорожу.

Строки виконання робіт, зазначені в тендері, — до 15 листопада цього року.

Комплексна реконструкція території парку «Наталка» почалася у 2013 році й триває досі. У травні 2017 року міський голова Віталій Кличко відкрив першу чергу парку, а в липні 2018-го — другу чергу. На реконструкцію «Наталки» зі столичного бюджету вже витратили понад 110 мільйонів гривень.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, парк, реконструкція, гроші