Збірна Ісландії вперше вийшла на Чемпіонат світу з футболу

0 0000

Збірна Ісландії, обігравши команду Косово, вперше вийшла на Чемпіонат світу з футболу.

Однак косовари не збиралися так просто здаватися і  на початку дуже добре виставили оборону, а до середини першого тайму вже контролювали гру. У першій половині матчу до ударів по воротах практично не доходило, а якщо й траплялося, то воротарі обох команд майже завжди були готові відбити їх.

21-річний Мілош Рашица на 39-й хвилині досить небезпечно пробив по воротах, а вже в наступній атаці, забивши хавбек Евертону Сігурдссону, він обіграв Рахмані і вийшов один на один з воротарем косовар, якого без проблем пробив. Забитий м'яч практично поховав надії косоварів розжитися очками у матчі з Ісландією, що відмінно показав другий тайм.

Команда Ісландії все більше володіла м'ячем і припиняла будь-які спроби косоварів відігратися. Вже на 69-й хвилині ісландці забили другий гол у ворота Косово і могли спокійно вирушати "за квитками на Чемпіонат світу".

Останні 20 хвилин команди просто догравали поєдинок. Фінальний свисток арбітра Гаральда Лехнера справив справжній фурор на стадіоні: Ісландія продовжує творити чудеса після вдалої гри на Євро-2016.

Ісландія: Хальдоурссон — Севарссон, Арнасон, Р. Сігурдссон, Магнуссон — Гудмундссон, Гуннарссон (Ингасон, 78), Хальфредссон (Сигурьонссон, 89), Б. Бьярнасон — Р. Сігурдссон — Бедварссон (А. Финнбогассон, 61)

Косово: Уйкані — Войвода, Ррахмани, Яшаница, Пакарада — Ст. Беріша, Пниши (Мурики, 54) — Рашица, Халімі (Л. Кастраті, 78), Цілина — Нухиу (Б. Беріша, 54)

Голи: Сігурдссон, 40, Гудмундссон, 68

Попередження: Уйкані, Пниши, Б. Беріша

Раніше повідомлялося, що збірна України програла вдома Хорватії з рахунком 0:2 і припинила боротьбу за вихід на Чемпіонат світу з футболу 2018.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ