Дніпровський стрілець Рябчук відмовився від усіх своїх свідчень

4 Лютого 2022

Громадськість зібрала нацгвардійцю Артемію Рябчуку, який розстріляв товаришів по службі та жінку на «Південмаші» в Дніпрі, гроші на приватного адвоката.

І сьогодні адвокат заявив, що Рябчук є потерпілим. А сам Артемій заявив, що відмовляється від своїх показань раніше, - повідомив екснардеп Юрій Мосійчук.

Нагадаємо,  27 січня близько 3:40 ночі на території Південного машинобудівного заводу нацгвардієць Артем Рябчук вбив п'ятьох людей та ще п'ятьох поранив. Хлопець - солдат строкової служби, уродженець міста Ізмаїл. Вогонь нападник відкривав з автомата Калашникова. Він розстріляв караул військовослужбовців Нацгвардії, а також співробітницю заводу «Південмаш». Друга жінка — військова Нацгвардії — була поранена.

У ДБР додали, що відкрили "кримінал" за пунктами 1 та 4 ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство двох або більше людей, вчинене з особливою жорстокістю). Затримали військового в в передмісті Дніпра - Підгородньому.

Слідчі перевіряють інформацію, що два місяці тому підозрюваний став свідком бійки солдатів і розповів про неї керівництву, після чого його стали цькувати.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дніпро, кримінал, замах на вбивство, вбивство, смерть, нацгвардія