Астролог розповів про особливості Новорічної ночі-2022

Як і в чому зустріти рік, щоб удача ходила за нами цілий рік?

  • Як розповів керівник Центру наукової астрології, доктор медичних наук Сергій Безбородний, весь майбутній 2022 рік успіх буде супроводжувати тих, хто зустріне свято динамічно - подорожуючи, або, хоча б, прогулюючись рідним містом.

«Протягом Новорічної ночі Місяць проходитиме зодіакальний знак Стрільця, тому, наскільки можна, свято бажано зустріти подорожуючи, або, хоча б, прогулюючись вулицями. Перед тим, як приступити до застілля або після нього, було б добре пройтися, щоб відкинути всі погані думки. Саме через прогулянки Стрілець рекомендує нам позбавлятися поганих думок. Якщо є плани відправитися за місто, чи в гості, це теж вітається – подорожі хороші як у мікро-, так і у макро масштабі», - розповів астролог.

  • Сергій Безбородний попереджає, що особливого бурхливого святкування, швидше за все, не буде:

«Венера в новорічний період перебуватиме у зворотному русі, тому особливого бурхливого захоплення не передбачається. Крім того, скупчення планет у знаку Козерога вказує на прагнення людей заощадити. Але, що дуже важливо, цього разу не буде показників і на сильну алкоголізацію, споживання спиртного буде помірним».

  • Зупинився співрозмовник і традиційних рекомендаціях.

«З огляду на те, що по Західній астрології настає рік Юпітера, рекомендується приготувати якісь рибні страви, або з морепродуктів. А оскільки за Східним календарем це буде рік Тигра, а Тигр дружить із Кабаном, не бажано подавати до Новорічного столу страви зі свинини. Решта цілком допускається», - зазначив він.

  • За словами Сергій Безбородного, «фірмовими кольорами» Новорічної ночі є чорний, синій, або фіолетовий:

«Чорний – тому, що це колір Тигра цього разу. А синій чи фіолетовий – це кольори Юпітера. Також для тих, хто любить, можна використовувати жовтий колір як в одязі, так і в оздобленні, тому що він асоціюється з так званою зіркою «Жовта п'ятірка», яка є покровителькою наступного року за системою Тибету».

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: свято, поради астролога, відпочинок