Як заробити на нову кухню за допомогою сексу по телефону

Мешканка Англії почала працювати в секс-індустрії, щоб накопичити на нову кухню.

Відповідну історію публікує The Sun.

Франческа зізналася, що в останній раз зробила ремонт на кухні в 1997 році. Щоб повністю оновити меблі, жінці необхідно було зібрати 35,5 тисячі фунтів стерлінгів. Коли вона повідомила про це свого чоловіка Джона, він відповів, що це занадто велика сума, і він не зможе зробити такий дорогий ремонт.

Так, жінка вирішила спробувати заробити на сексі по телефону. Як тестове завдання героїня матеріалу відправила тестове голосове повідомлення до відповідної організації. Голос Франчески виявився підходящим, і її прийняли на роботу.

«Як тільки я увійшла в систему, мені тут же надійшов перший дзвінок. Чоловік розпитував, що на мені одягнено, а я говорила, що я в шовковому халаті, хоча насправді я була в пошарпаній піжамі. Інший клієнт просив мене відшльопати його ременем. Ременя у мене не було, тому я стукала по телефону брудним кухонним рушником»,— зізналася вона.

За словами Франчески, за п'ять годин роботи їй вдалося отримати 50 фунтів стерлінгів.

«Я була сповнена рішучості заробити всю суму і самостійно оплатити нову кухню. Я зобов'язана показати чоловікові, що я на це здатна», - сказала англійка.

У вересні дівчина залишила мрії про кар'єру вчителя і розбагатіла на порно.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: секс, робота, Кар'єра, кухня