Хто тягне з вас сили, якщо сняться глисти

За сонником Ванги, якщо вас уві сні дістають глисти то варто переосмислити самосприйняття.

Тлумачення снів про глистів

Можливо ви стали зарозумілим, часто ігноруєте інших, очікуєте похвальних промов в свою сторону, тому в близьке оточення потрапили нехороші люди. Швидше за все це особистості, які тішать ваше самолюбство заради досягнення якихось власних цілей. Чим більше чекаєте похвали, тим більше можливостей надаєте людям-паразитам.

Якщо уві сні розчавили або позбулися іншим способом від глистів, наяву вдасться вичислити негативних особистостей, припинити спілкування.

До чого сняться глисти

Згідно із сонником Міллера, якщо в сновидінні ви виявили паразитів, в найближчому майбутньому чекають справи з руйнівною силою. Глисти виявилися в іншої людини - в реальності нехороша ситуація викличе у вас образу.

Що означає сон про глистів

Відповідно до сонника Нострадамуса, для самотньої дівчини сновидіння про паразитів - знак, що партнер в житті з'явиться не скоро. Це пов'язано з тим, що сновидиця занадто ідеалізує стосунки, боїться розчаруватися в чоловікові. Якщо паразити плавають в калюжі, почуття в існуючих відносинах скоро згаснуть.

Сняться глисти

За сонником Лоффа, з глистами асоціюють перешкоди в житті. Швидше за все, вас чекають несподівані труднощі, інтриги недоброзичливців, невдачі в справах, нестійкість у відносинах. Якщо в сновидінні ви не змирилися з паразитами, активно з ними боретеся, в реальності зможете долати виниклі труднощі.

Наснилися глисти

Згідно із сонником Цвєткова, гельмінти віщують важливу зустріч в житті. Якщо при цьому паразитів багато - познайомитеся з якимось колективом або групою людей, які зіграють доленосну роль. Якщо уві сні відчуваєте дискомфорт, то налагодити контакт з цими особистостями буде не так просто. Намагаєтеся позбутися від глистів? У реальності ви самотні і ведете усамітнений спосіб життя.

До чого сняться глисти

За сонником Фрейда, якщо виявили у себе таких шкідників, значить в реальному житті партнер паразитує на вас. Людина вступила у стосунки винятково заради вигоди - це може бути не тільки задоволення сексуальних потреб, а й використання ваших можливостей, знайомств.

Якщо розгледіли личинок, паразит міцно влаштувався - ні за що вас не відпустить, можливо зв'яже шлюбними узами або дітьми.

Уважно оцініть свої відносини з такою людиною, що в них є головним - завдяки тверезому погляду прийняти рішення буде простіше. Крім цього глисти часто віщують проблеми зі здоров'ям для чоловіків, а для жінок - припинення на якийсь період статевого життя.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сонник, поради астролога, цікаво знати