5 чоловічих імен, які всіх дратують

Це несправедливо, але часом ім'я може відштовхувати, якою б доброю, тактовною і привабливою не була людина.

На сприйняття людей може впливати їх ім'я. А з деякими іменами, як не крути, виникають неприємні асоціації.

Валерій

Багато хто відмовляється сприймати всерйоз людей з ім'ям Валерій, реагуючи на це ім'я з роздратуванням. Дійшло до того, що скорочена форма цього імені, Валера, стала прізвиськом: так називають безглузду людину, яка робить всілякі дурниці. Через це перенесення здається, що все Валери несерйозні і нерідко потрапляють в дивні, курйозні ситуації.

Павло

Згадайте знайомого Пашу: напевно це веселий і безтурботний чоловік, душа компанії. Вони рідко бувають нав'язливі і нетактовні. З іншого боку, Павли нерідко безкомпромісні і надмірно наполегливі й цілеспрямовані. Такі якості рідко розташовують до спілкування.

Гліб

Чоловіки з ім'ям Гліб рідко стають душею компанії. Люди з таким ім'ям можуть бути досить неприємні в спілкуванні: вони бувають похмурі, нетактовні і створювати неприємну, незручну атмосферу в компанії. Тому людей з таким ім'ям нерідко уникають в спілкуванні.

Данило

Повна форма цього імені у багатьох викликає неприємні асоціації, через що дехто навіть змінює його. Скорочена форма Даня теж може викликати погані емоції. Нерідко люди з таким ім'ям поверхові й несерйозні. Чоловіки з таким ім'ям часто закріплюють за собою славу безвідповідальних і легковажних людей.

Валентин

Часто чоловіки з ім'ям Валік, Валентин мають жіночні манери і риси характеру. Можливо, це через те, що ім'ям Валя частіше називають дівчат. Через це жінки не бачать в Валентинах реальних претендентів на руку і серце, не помічають в них мужності.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: чоловіки, курйози, цікаво знати