Самі дивні посмертні бажання зірок

Відомі люди часто бувають з дивацтвами. Незвичайні примхи поширюються не тільки на їх життя, а й на те, що буде після нього.

Ось перелік зірок з самими незвичайними заповітами і посмертними бажаннями.

Кім Кардашьян

Зірка реалітішоу завжди виглядає чудово - як в звичайному житті, так і на червоній доріжці. В останню путь Кім також збирається відправитися в повній красі. Кардашьян ділилася занепокоєнням, що при смерті не зможе чітко проговорити свої вимоги щодо способу в труні. А виглядати Кім збирається ідеально. Тому в заповіті зірка прописала свій посмертний образ в дрібницях, починаючи від бренду костюма і закінчуючи кольором лаку на нігтях.

Опра Уїнфрі

У знаменитої американської телеведучої немає дітей і чоловіка, проте жінка відзначає, що не відчуває себе самотньою. Її головні радості - допомога людям і собаки. Тому половину її майна після смерті отримають благодійні фонди, а ще половина дістануться її чотирьом собакам. Кожен з вихованців отримає $ 30 мільйонів.

Андре Чайковський

Польський композитор пожертвував тіло медицині, а голову - театру. Музикант мріяв про те, щоб його череп з'явився на риштуваннях під час виконання «Гамлета». Треба відзначити, що в театрі не використовують справжні людські кістки, але для Андре зробили виняток. Його череп з'явився в шекспірівській постановці 2008 року, коли роль принца Датського виконував британський актор Девід Теннант.

Хантер Томпсон

Засновник вільної гонзожурналістки був справжнім рок-н-рольщик, їздив з музикантами в тури і відмовлявся жити за правилами. Навіть свою смерть Хантер не став чекати, а покликав сам: журналіст наклав на себе руки, заявивши в передсмертній записці, що і так прожив довше, ніж хотів. За багато років до того Томпсон зізнавався, що його ідеальний похорон - галаслива вечірка, в фіналі якої з гармати вистрілять його прахом. Невідомо, чи був це жарт, але вечірка дійсно відбулася. Всі витрати, включаючи феєрверки з кремованим Томпсоном, взяв на себе близький друг журналіста Джонні Депп.

Наполеон Бонапарт

Воєначальник і державний діяч помер в 51 рік. Чутки про те, чи була смерть природною чи спланованою, не вщухають досі. Передсмертне бажання Наполеона тільки напускає димки таємничості: він просив відрізати своє волосся до лисини і роздати їх друзям. Навіщо? Ніхто не знає, проте вчені схиляються до того, що Бонапарт підозрював, що його можуть отруїти. У волоссі згодом дійсно виявили сліди миш'яку.

Елізабет Тейлор

Англо-американська актриса прославилася не тільки талантом і красою, а й вмінням постійно спізнюватися на вечірки. Звичка не приходити вчасно стала частиною її особистості, і в заповіті Елізабет зазначила, що хоче запізнитися на власні похорони. Актриса померла 23 березня 2011 року, і, за її волею, машина з тілом прибула на цвинтар на 15 хвилин пізніше заявленого часу. Тейлор навіть попросила, щоб хтось сказав вголос фразу: «Вона хотіла запізнитися навіть на власні похорони!»

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Знаменитості, курйози, кім кардашян, смерть